Pretraga

Moj tim

Kristina Prhal

Kristina je lokalna asistentica, prvostupnica javne uprave zaposlena na poziciji voditeljice ureda zastupnika Matića u Zagrebu. Zadužena je za cjelokupno funkcioniranje lokalnog ureda. Naglasak u svom radu podrške kolegama iz Bruxellesa stavlja na teme rodne ravnopravnost (FEMM) i obrazovanja (CULT).

Darko Šaponja

Darko je lokalni asistent, po struci inženjer prometa. Njegova zaduženja su vođenje projekata u Hrvatskoj i Europskoj uniji, kao i upravljanje financijama lokalnog Ureda.

Bojana Puzigaća

Bojana je magistrica politologije. U lokalnom uredu je zadužena za odnose s medijima i praćenje političkih procesa u Hrvatskoj i Europskoj uniji. S kolegama iz Bruxellesa radi na aktivnostima unutar Odbora za ribarstvo (PECH).

Fran Stojaković

Fran je magistrirao studije međunarodnih odnosa u Budimpešti na CEU-u (Central European University). Prije nego što je počeo raditi kao asistent u Europskom parlamentu, lobirao je za digitalne i zdravstvene consulting firme u Bruxellesu, svakodnevno surađujući s institucijama Europske unije. Prije toga, pratio je rad Europskog gospodarskog i socijalnog odbora (EESC) te je stažirao u uredu eurozastupnice. Fran koordinira rad u Odboru za ribarstvo (PECH) te prati aktualna zbivanja unutar Izaslanstva za odnose s Crnom Gorom (D-ME).

Mateja Medlobi

Mateja je magistra socijalne politike zaposlena na poziciji Akreditirane parlamentarne asistentice u uredu zastupnika Matića u Bruxellesu. Prati rad dvaju Odbora – Odbor za prava žena i rodnu ravnopravnost (FEMM) i Odbor za kulturu i edukaciju (CULT). Uz Odbore, Mateja prati rad Delegacije Europskog parlamenta za odnose s Arapskim poluotokom (DARP). Područja interesa i ekspertize su joj europska socijalna politika s fokusom na rodnu ravnopravnost i obrazovne procese.

Lightbox by Lokesh Dhakar